fbpx

Lojë Nintendo NBA 2K23

39.99

In stock

Mosha 3
PËRGJIGJENI THIRRJES SË MADHËSISË
Ngrihuni sipas rastit dhe realizoni potencialin tuaj të plotë në NBA 2K23. Provoni veten kundër lojtarëve më të mirë në botë dhe shfaqni talentin tuaj në MyCAREER. Çiftoni yjet e sotëm me legjendat e përjetshme në MyTEAM. Ndërtoni një dinasti tuajën në MyGM ose drejtojeni NBA-në në një drejtim të ri me MyLEAGUE. Përballuni me ekipet e NBA ose WNBA në PLAY NOW dhe provoni lojën e vërtetë. Si do t’i përgjigjeni thirrjes?

39.99

Kategoritë

11

Lojë Nintendo NBA 2K23