fbpx

Lojë Nintendo ANGRY ALLIGATOR

39.99

In stock

39.99

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Zgjidhni nga 4 krokodilët dhe krokodilët
  • Jetoni dhe rriteni jetën e një aligatori të freskët
  • Eksploroni një botë të madhe të hapur plot jetë, pre dhe sekrete për të zbuluar
  • Zhvilloni mijëra sende të koleksionueshme
  • Surprizoni HAVOC duke ngrënë dhe thyer çdo gjë.

Kategoritë

3

Lojë Nintendo ANGRY ALLIGATOR