Battlefield 2042 – PlayStation 4

29.9959.99 (-50%)

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Gjenerata e ardhshme e luftës totale është këtu.
  • Përjetoni kushtet gjithnjë në ndryshim të betejës dhe sfidat e lojës.
  • Lëshoni kreativitetin tuaj luftarak me armë, automjete dhe pajisje të frymëzuara nga e ardhmja e afërt e vitit 2042.
  • Zgjidhni rolin tuaj në fushën e betejës dhe formoni skuadra të punuara me dorë përmes sistemit të ri Specialist.
Categories: ,

29.9959.99 (-50%)

Kategoritë

5

Battlefield 2042 - PlayStation 4

    29.9959.99 (-50%)

    Add to Cart