fbpx

PLAYSTATION 5 CD Crazy Chicken Shooter Edition

34.99

In stock

34.99

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Merrni rolin e gjahtarit të pulave ndërsa lëvizni ekranin majtas dhe djathtas për të kërkuar më shumë pula dhe fuqizues. Pastaj përdorni plumbat tuaj për të qëlluar zogjtë që vijnë. Sa më e vështirë të merren, aq më shumë pikë vlejnë.
  • Zgjidhni një nga tre cilësimet e shpejtësisë për sukses maksimal në gjueti.
  • Renditja: Mundi rezultatet tuaja të larta vazhdimisht dhe konkurroni kundër miqve dhe lojtarëve në mbarë botën për pozicionin më të mirë të renditjes.
  • Tutorial dhe FAQ: këshilla dhe truket për t’u bërë shpejt një përmbarues i respektuar.
  • Online/Offline – Luaj kurdo dhe ku të duash. Nuk nevojitet lidhje interneti për të gjuajtur. Megjithatë, ju nevojitet një lidhje interneti për të postuar rezultatin tuaj më të mirë në tabelën globale të drejtuesve dhe për të parë rezultatet e lojtarëve të tjerë.

Kategoritë

16

PLAYSTATION 5 CD Crazy Chicken Shooter Edition