fbpx

RAM Memorie Crucial 32GB Kit (2x16GB) DDR5 4800MHzU5

159.99199.99 (-20%)

In stock

MarkëVendimtare
Madhësia e memories së kompjuterit32 GB
Teknologjia e memories RAMDDR5 UDIMM
Shpejtësia e memories4800 MHz
Pajisjet e përputhshmeDesktop

Rreth këtij artikulli

  • Shpejtësia e shfrytëzimit të ndezur deri në 5600 MHz – 1,5 herë më shpejt se DDR4
  • Lojë me shpejtësi më të larta të kuadrove dhe ekzekutoni softuer kërkues me gati 2 herë gjerësinë e brezit të DDR4
  • Fuqizoni sistemin tuaj për CPU-të me shumë bërthama të gjeneratës së ardhshme
  • Intel XMP 3.0 i aktivizuar për rikuperim të lehtë të performancës
  • Lloji ECC = Jo-ECC, Forma Factor = UDIMM, Numri i Pineve = 288-pin, Shpejtësia e PC = PC5-38400, Tensioni = 1.1V

159.99199.99 (-20%)

Përshkrimi

CL40 Desktop Memory CT2K16G48C40U5

Kategoritë

RAM Memorie Crucial 32GB Kit (2x16GB) DDR5 4800MHzU5

159.99199.99 (-20%)

Add to Cart