Dragon Ball Xenoverse – PlayStation 4

24.99

In stock

Categories: ,

24.99

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Gjenerata e ardhshme Dragon Ball: Shijoni mangën tuaj të preferuar në PlayStation 4 dhe Xbox One për herë të parë Gjithashtu disponohet në PlayStation 3 dhe Xbox 360.
  • Lojë e përmirësuar: Betejat e shpejta dhe të fuqishme presin të zbulohen, duke përfshirë transformimin në kohë reale!
  • Strong Immersion: Frymëzuar nga një prej serialeve më të famshme të krijuar ndonjëherë.
  • Vendndodhja e Botës së Re: Një orë që sapo ndaloi do të fillojë të trokasë sërish në një qytet enigmatik dhe futurist
  • Betejat origjinale – Merrni pjesë në luftime epike kundër armiqve të ashpër si Vegeta, Frieza, Cell dhe shumë më tepër

Kategoritë

9

Dragon Ball Xenoverse - PlayStation 4