fbpx

Fshesë Xiaomi Mi Robot Vacuum – Mop Essential

199.99

S’ka stok

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential është një kombinim unik i një fshesë me korrent robotik dhe një leckë në të njëjtën kohë. Hiqni qafe 2 punët e papëlqyeshme të punëve të shtëpisë menjëherë!

Lundron duke përdorur 2 kamera
Fuqia e madhe thithëse 2500 Pa
Lejon pastrimin dhe fshirjen në të njëjtën kohë
Përdoret në 7 sensorë të ndryshëm
Rrota e vogël rrotulluese
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential përdor një rrugë të llogaritur nga algoritme të avancuara vSLAM dhe optimizon rrugën e pastrimit në mënyrë që të mos humbasë asgjë dhe në të njëjtën kohë të mos humbasë kohë. Përveç kamerave, fshesa me korrent mbështetet në 7 sensorë të ndryshëm. Ai monitoron rënien nga shkallët, një distancë të sigurt nga muri ose pozicionin e stacionit të karikimit, në të cilin hyn automatikisht në rast të një baterie të ulët.

Performanca e duhur

Kjo fshesë me korrent robotik ka një fuqi thithëse deri në 2500 Pa. Kështu, ajo është në gjendje të thithë thërrimet, qimet e kafshëve shtëpiake dhe pluhurin e vogël, si në dysheme të forta ashtu edhe në qilima. Një rezultat jashtëzakonisht i saktë i fshesë me korrent sigurohet nga një furçë rrotulluese anësore e cila fshin papastërtitë edhe nga qoshet dhe skajet e ndryshme. Pluhuri ruhet në një rezervuar 600 ml, i cili është i pajisur me një filtër HEPA që lahet.

199.99

Kategoritë

6934177717161

Fshesë Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop Essential

    199.99