fbpx

Pllakë amë Gigabyte Z690 GAMING X

279.99299.99 (-7%)

In stock

Bazuar në çipsetin Intel Z690 Express, motherboard Gigabyte Z690 GAMING X do të shërbejë si bazë për kompjuterin tuaj të lojërave me një procesor me performancë të lartë dhe veçori ekskluzive për Gigabyte. Ai mbështet procesorët Intel Core të gjeneratës së 12-të.

279.99299.99 (-7%)

Kategoritë

ddr4

Pllakë amë Gigabyte Z690 GAMING X

279.99299.99 (-7%)

Shtoje në shportë