fbpx

PLAYSTATION 4 CD Hades

34.99

In stock

34.99

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Beteja jashtë Ferrit: Si Princi i Pavdekshëm i Nëntokës
  • Lëshoni Fury of Olympus: Olimpët ju kanë marrë shpinën!
  • Bëhu miq me perënditë, fantazmat dhe përbindëshat
  • Krijuar për riluajtje – surpriza të reja ju presin sa herë që zhyteni në botën e nëndheshme gjithnjë në ndryshim
  • Stili supergjigant

Kategoritë

10

PLAYSTATION 4 CD Hades