Horizon Forbidden West – PlayStation 4

49.9959.99 (-17%)

In stock

Categories: ,

49.9959.99 (-17%)

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Një aventurë epike aksion/RPG:
  • Tregoni një botë të hapur të gjerë: Zbuloni toka të largëta, armiq të rinj, kultura të pasura dhe personazhe shumëngjyrëshe.
  • A Majestic Frontier: Eksploroni pyjet e harlisur, qytetet e fundosura dhe malet e larta të Amerikës së së ardhmes së largët.
  • Përballuni me Rreziqet e Reja – Angazhohuni në beteja strategjike kundër armiqve masivë të makinerive dhe njerëzve të montuar duke përdorur armë, pajisje dhe kurthe të bëra nga pjesë të shpëtuara.
  • Zbuloni misteret befasuese – Zbuloni sekretin pas kolapsit të afërt të Tokës dhe zhbllokoni një kapitull të fshehur në të kaluarën e lashtë. ai që do të ndryshojë Aloy përgjithmonë.

Kategoritë

6

Horizon Forbidden West - PlayStation 4

49.9959.99 (-17%)

Add to Cart