Horizon Forbidden West (PS5)

49.9959.99 (-17%)

In stock

49.9959.99 (-17%)

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Tregoni një botë të gjerë të hapur – zbuloni toka të largëta, armiq të rinj, kultura të pasura dhe personazhe të mrekullueshëm.
  • Një kufi madhështor – eksploroni pyjet e harlisur, qytetet e fundosura dhe malet e larta të Amerikës së së ardhmes së largët.
  • Përballuni me rreziqe të reja – përfshihuni në beteja strategjike kundër makinerive të mëdha dhe armiqve njerëzorë të montuar duke përdorur armë, pajisje dhe kurthe të krijuara nga pjesët e shpëtuara.
  • Zbuloni misteret befasuese – zbuloni sekretin pas kolapsit të afërt të Tokës dhe zhbllokoni një kapitull të fshehur në të kaluarën e lashtë… një kapitull që do të ndryshojë Aloy përgjithmonë.
  • Udhëtoni shpejt nëpër hartë dhe kthehuni në lojë pothuajse menjëherë me SSD-në me shpejtësi ultra të lartë të konzollës PlayStation 5 dhe kohë të shpejtë ngarkimi.
  • Përjetoni botën e gjerë të Horizon Forbidden West në 4K dhe HDR mahnitëse.** Nga majat e maleve deri te degëzat e vogla të gjetheve, gjithçka realizohet deri në detaje të pabesueshme në një shkallë të madhe. Duke synuar 60 FPS, Modaliteti i Performancës përmirëson më tej butësinë e lëvizjes, animacionet dhe kontrollet.
  • Afrohu më shumë me çdo luftë që merr Aloy me reagimin haptik të kontrolluesit me valë DualSense. Ndjeni ndjesinë e fijeve të barit që kaloni kur bëni një afrim vjedhurazi, goditjet e përleshjeve që bëni kundër makinave dhe njerëzve të blinduar dhe ndikimin e drejtimit nga sulmet e armikut kur përpiqeni të shmangni.

Kategoritë

17

Horizon Forbidden West (PS5)

49.9959.99 (-17%)

Add to Cart