fbpx

Procesor Intel Core i7-13700K

559.99589.99 (-5%)

In stock

Procesorët Intel Core i7 Raptor Lake LGA1700 të gjeneratës 13

Numri i procesoriti7-13700Ki7-13700i7-13700T
Linja e produktitCore i7
LitografiaIntel 7
Bërthamat totale16
# i bërthamave të performancës8
# i bërthamave efikase8
Temat totale24
Frekuenca bazë e performancës3.4 GHz2.1 GHz1.4 GHz
Frekuenca maksimale turbo me bërthamë të performancës5.3 GHz5.1 GHz4.8 GHz
Frekuenca bazë me bërthamë efikase2.5 GHz1.5 GHz1.0 GHz
Frekuenca maksimale turbo me bërthama efikase4.2 GHz4.1 GHz3.6 GHz
Cache30 MB Intel Smart Cache
Gjithsej L2 cache24 MB
Shpejtësia bazë TDP125 W65 W35 W
Fuqia maksimale Turbo253 W219 W106 W
Grafika të integruarapo
Grafika e procesoritIntel UHD Graphics 770
Frekuenca bazë e grafikës300 MHz
Frekuenca Dinamike Maksimale e Grafikës1.60 GHz
Rishikimi i PCI Express5.0 dhe 4.0
Numri maksimal i korsive PCI Express20
Mbështetja e prizaveLGA1700 *
Kryqëzimi T (temperatura maksimale)100°C

559.99589.99 (-5%)

Kategoritë

33

Procesor Intel Core i7-13700K

    559.99589.99 (-5%)

    Add to Cart