fbpx

PLAYSTATION 5 CD KING LEO

34.99

In stock

34.99

Përshkrimi

Kjo lojë klasike par excellence ka bashkuar të rinjtë dhe të moshuarit për breza. Origjinali shumë i dashur, me rregullat e tij miqësore për fëmijët dhe fatin emocionues të zareve, tani më në fund është i disponueshëm për PS5. Është kënaqësi e madhe për të gjithë familjen – plot të qeshura dhe zhgënjim!

Ju jeni mbreti i xhunglës dhe luftoni nëpër peizazhin madhështor të perandorisë suaj. Kapërceni pengesat, luftoni në rrugën tuaj dhe largoni kundërshtarët tuaj me bishtin midis këmbëve. Merreni me ulërimë!

Kategoritë

14

PLAYSTATION 5 CD KING LEO