fbpx

PLAYSTATION 4 CD Let’s Sing 2021

49.9959.99 (-17%)

S’ka stok

49.9959.99 (-17%)

Përshkrimi

  • Lista e fortë për luajtje me 30 hite ndërkombëtare dhe video muzikore origjinale.
  • Përfshin mikrofonin
  • Analiza e thirrjeve tani është përfshirë duke i dhënë lojtarit një ndjenjë shpërblimi në një mënyrë kuptimplote dhe të personalizuar. Jo vetëm që do të merrni medaljet, por tani loja do t’ju japë disa reagime të merituara
  • Këndoni solo ose deri në katër lojtarë.
  • Një modalitet i ri i lojës së vetme me 16 sfida, 3 sfida themelore dhe një betejë përfundimtare kundër secilit antagonist. Kjo mënyrë shërben si një nxitje përparimi për lojtarët.
  • PS4: Zgjidhni nga deri në 4 telefona inteligjentë ose 2 mikrofon USB + 2 kufje ose 2 mikrofona USB + 2 mikrofona Singstar.
  • Shtatë mënyra emocionuese të lojës: Single Mode, Classic, Mixtape 2.0, Feat., Jukebox, World Contest, Let
  • Mini lojë e re në Let
  • Nuk ka mikrofon në dorë? Jo
  • ngjitni liderin online dhe merrni më shumë paketa këngësh në dyqanin online si

Kategoritë

PLAYSTATION 4 CD Let's Sing 2021

49.9959.99 (-17%)