fbpx

Logitech Z333 2.1 Speakers

79.9989.99 (-11%)

In stock

80 W TINGURI I SHKURT -80 Watts Pika maksimale/40 Watts Fuqia RMS jep zhurmë maksimale nëpërmjet dy altoparlantëve satelitorë dhe një subwoofer të madh. Shijoni tingull të pasur, të qartë dhe të guximshëm. (Shoferi i vogël (tweeter) në altoparlantët satelitorë është dekorativ dhe jo funksional)
BAS I FORTË – Nënvuferi i përparmë prodhon bas të pasur, duke i shtuar një dimension tjetër videove, lojërave dhe muzikës suaj. Përjetoni bas të fortë që mund të dëgjoni dhe ndjeni.
SETUP I GJITHSHËM – Lidhni deri në dy pajisje të përputhshme nëpërmjet hyrjeve 3,5 milimetrash dhe RCA. Nuk ka nevojë të shkëputeni kur kaloni midis burimeve audio.
KONTROLLET E THJESHTA – Qasuni me lehtësi në fuqinë, volumin dhe folenë e kufjeve duke përdorur podin e kontrollit me tela. Rregulloni nivelin e basit me çelësin e dedikuar të kontrollit në pjesën e pasme të nënvuferit.
Foleja e kufjeve – Dëgjoni muzikën tuaj privatisht përmes folesë së kufjeve që ndodhet në pjesën e përparme të altoparlantit të djathtë.
SHËNIM: Referojuni manualit të përdorimit përpara përdorimit
Subwoofer përballë: Shoferi 5 inç shton bas të thellë dhe intensiv në muzikën, filmat dhe lojërat tuaja.
Trego më shumë

Shopping Cart

No products in the cart.