fbpx

Lojë Nintendo Mario Strikers: Battle League

54.9959.99 (-8%)

In stock

54.9959.99 (-8%)

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Takoni, pasoni dhe shënoni në Strike, një sport 5 me 5 ku çdo gjë shkon
  • Nuk ka rregulla – përdorni goditje, hiper goditje dhe artikuj për të shënuar dhe për t’u treguar kundërshtarëve tuaj se kush është shefi
  • Pajisni pajisje për të rritur statistikat tuaja për t’iu përshtatur strategjisë suaj
  • Deri në 8 lojtarë mund të luajnë së bashku në të njëjtin sistem, duke përdorur wireless** ose online* në ndeshje individuale
  • Deri në 20 lojtarë mund t’i bashkohen një klubi të sulmuesve në internet* dhe të fitojnë pikë për ekipin e tyre dhe të përpiqen të jenë klubi më i mirë çdo sezon

Kategoritë

1

Lojë Nintendo Mario Strikers: Battle League

54.9959.99 (-8%)

Add to Cart