fbpx

Lojë Nintendo Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

54.99

In stock

Categories: ,

54.99

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Ekipet e ëndrrave të Marvel mbledhin ekipin tuaj të superheronjve të Marvel Universe, secili me superfuqitë e veta unike
  • Heronjtë e rinj, The Guardians of the Galaxy, Falcon, Scarlet Witch dhe më shumë i bashkohen “Ultimate Alliance” për herë të parë
  • Historia origjinale Super Heronjtë dhe Super Vizitorët luftojnë Thanos dhe Urdhrin e Zi nëpër Universin Marvel në këtë histori të re origjinale
  • Lokal dhe online me shumë lojtarë. Loja mund të luhet jashtë linje ose online me deri në 4 lojtarë në një ekran të vetëm ose duke përdorur sisteme të shumta
  • Kamera Heroike – Përveç perspektivës tradicionale të serisë, lojtarët mund të zgjedhin gjithashtu një pamje dinamike, të zmadhuar, duke lejuar një stil më zhytës të lojës me një lojtar ose me shumë lojtarë kur përdorin sisteme të shumta

Kategoritë

2

Lojë Nintendo Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order