Maus Razer Mamba Elite

89.99

S’ka stok

Mouse Razer Mamba Elite ka një rezolucion deri në 16000 dpi, i aftë për të pranuar përshpejtimin e 50G dhe shpejtësinë prej 450 inç për sekondë. Teknologjia më e mirë e skanimit me saktësi maksimale, cilësime të shkëlqyera të rezolucionit dhe ndriçim mbresëlënës me ngjyra. Shpejtësia e komunikimit Ultrapolling është deri në 1000Hz me lëvizjen e saktë të mausit. Rezolucioni mund të vendoset gjatë lojës, dhe ju keni 9 butona të programueshëm për përgjigje të shpejtë.

89.99

Kategoritë

OIPR4SY8DS8

Maus Razer Mamba Elite

    89.99