fbpx

Maus Storm Redragon M808, i zi, 12.400DPI

24.99

In stock

Projektuar në formën e një huall mjalti dhe i mbuluar me një fund të rehatshëm mat, Storm M808 RGB Gaming Mouse ofron mundësi të pakufizuara dhe potencial të pafund për të maksimizuar qëllimin tuaj. Jo vetëm materiali dhe dizajni i vetë miut, por edhe kabllo, janë bërë nga materiali më i lehtë në mënyrë që të zvogëlojnë peshën dhe fërkimet sa më shumë që të jetë e mundur. Miu peshon vetëm 85 gram. 100 deri në 12,400 DPI dhe 16,8 milion ngjyra mund të personalizohen me mbështetjen e softuerit, kështu që ju të mund të krijoni mënyrën tuaj të preferuar për të fituar. Kjo lejon lëvizje më të gjerë, zvarritje më të butë dhe reagim më të shpejtë në lojë.

24.99

Kategoritë

6

Maus Storm Redragon M808, i zi, 12.400DPI