fbpx

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

499.99549.99 (-9%)

S’ka stok

Fuqia dalëse më e fortë me fuqi maksimale 600 W
Skuteri mund të arrijë një shpejtësi maksimale
prej 25 km/h dhe ka një kapacitet ngjitjeje me
pjerrësi prej 16%. Lëvizni veten përpara vetëm
me një shtypje të lehtë të përshpejtuesit.

30 km rreze ekstra të gjatë
Sistemi i rikuperimit të energjisë kinetike (KERS)
mund të rikuperojë energjinë kinetike nga frenimi
dhe frenimi, dhe ta shndërrojë atë në energji
elektrike të përdorshme për të përmirësuar më tej
diapazonin e udhëtimit. Lundroni lirshëm nëpër
rrugë të gjera dhe korsi të ngushta, duke shijuar
peizazhin e bukur gjatë rrugës.

Tre mënyra shpejtësie, ndërrim i lehtëThjesht
shtypni dy herë butonin e energjisë për të
kaluar në tre mënyra. Kur udhëtoni për në punë
, shtypni S për të ecur më shpejt. Kur lundroni
nëpër park, shtypni D dhe në zonat e mbushura
me njerëz, mund të aktivizoni modalitetin e
këmbësorëve për të ecur së bashku. Siguria e
mënyrave të shpejtësisë është vlerësuar nga
TÜV Rheinland* sipas rregulloreve EN17128.

Shënime:
1. Testuar kur është plotësisht i karikuar
dhe në kushtet e mëposhtme: 75 kg ngarkesë,
temperaturë 25℃, pa erë në një rrugë të
sheshtë në Modalitetin Ekonomik (ECO) dhe
me një shpejtësi konstante prej 15 km/h.
Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të ndryshojë
në varësi të temperaturës, ngarkesës, shpejtësisë
së erës, kushteve të rrugës, zakoneve të funksionimit
dhe faktorëve të tjerë.
2. Siguria e palosjes dhe siguria e modalitetit
të shpejtësisë janë vlerësuar nga TÜV Rheinland,
sipas rregulloreve EN 17128:2020.
3. Kur bateria hyn në modalitetin e fjetjes,
skuteri juaj nuk mund të ndizet. Ju lutemi
karikoni atë për tre sekonda për të aktivizuar baterinë.
4. Të gjitha të dhënat e mësipërme janë marrë
nga Ninebot Labs. Gabimet në performancën
aktuale mund të ndodhin për shkak të ndryshimeve
në kushtet objektive.
5. Ju lutemi, njihuni me ligjet, rregulloret
dhe masat paraprake përkatëse përpara se të
blini një Skuter Mi Electric. Ju lutemi respektoni
ligjet dhe rregulloret përkatëse lokale kur
përdorni skuterin Mi Electric.
6. Si logoja e vjetër Mi ashtu edhe logoja e re
Mi janë marka tregtare të Xiaomi Inc.
7. Disponueshmëria e ngjyrës gri mund të
ndryshojë sipas rajonit

Category:

499.99549.99 (-9%)

Kategoritë

22

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

    499.99549.99 (-9%)