Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P Black

349.99399.99 (-13%)

In stock

6934177715556

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P vjen me një thithje të fuqishme 2100Pa dhe motor të nivelit të lartë pa furça për të pastruar pluhurin dhe mbeturinat në një kohë të shkurtër. Kjo veçori e shoqëruar me baterinë 3200 mAh e bën jetën tuaj më të lehtë.

Funksioni fshirjeje dhe pastrimi 2 në 1
Thithje e fuqishme 2100 Pa
Motor pa furçë të nivelit të lartë
Hartë dhe planifikim inteligjent i rrugës
Rimbushje dhe rifillim automatik
12 sensorë kontrolli me precizion të lartë
Bateri 3200 mAh
Hartë dhe planifikim inteligjent i rrugës

Sistemi i ri i navigimit me lazer LDS funksionon me një algoritëm të përmirësuar SLAM për hartëzimin në kohë reale, shpejtësi më të shpejtë, saktësi më të lartë dhe gamë më të gjatë skanimi. Roboti merret me zgjuarsi me mjedise të ndërlikuara dhe skanon të gjithë dyshemenë me përpikëri.

Dizajn profesional i rrugës së pastrimit

Roboti vjen me një shteg pastrimi të projektuar me kujdes për mënyrën e fshirjes dhe pastrimit të krijuar për çdo shtëpi. Mund të simulojë efektin e pastrimit manual me fshirje të përsëritur me drejtim të dyfishtë për një pastrim intensiv të thellë të njollave në dysheme.

Sensorë me precizion të lartë

12 grupet e sensorëve me precizion të lartë ndihmojnë në një përshkrim të saktë të mjedisit. Mundësuar nga një sensor kundër përplasjes dhe rënies, pajisja bën navigim të saktë, kalon pengesat deri në 2 cm lartësi, shmang çdo rënie nga shkallët dhe ndjen në mënyrë inteligjente mjedisin përreth.

Depozita e ujit të kontrolluar elektronikisht inteligjente

E krijuar me një pompë të kontrolluar elektronikisht, ajo vjen me 3 marshe të mënyrave të shpërndarjes së ujit dhe mekanizëm për parandalimin e bllokimit të ujit. Zgjidhni mënyrat bazuar në intensitetin e pastrimit dhe llojin e dyshemesë që dëshironi të pastroni.

Planifikimi dinamik i rrugës

Planifikimi dinamik i rrugës ndihmon në ndjekjen e shtigjeve të ndryshme për mënyra të ndryshme. Gjithashtu, pajisja mund të shkojë automatikisht në pikën e saj të karikimit dhe të rifillojë pastrimin nga pika e ndërprerjes, nëse ndonjëherë i mbaron bateria në mes të rrugës.

349.99399.99 (-13%)

Kategoritë

6934177715556

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P Black

    349.99399.99 (-13%)

    Add to Cart