Nintendo Switch Neon Console & Mario Kart 8 Deluxe Bundle

379.99419.99 (-10%)

S’ka stok

Data e publikimit: 22 nëntor 2021.
Për një kohë të kufizuar, merrni një paketë speciale të Nintendo Switch me Mario Kart 8 Deluxe dhe një anëtarësim 3 mujor në Nintendo Switch në internet. Mario Kart 8 Deluxe është një kod shkarkimi dixhital, kërkohet akses në internet për ta shkarkuar. Ju lutemi vini re, Nintendo Switch Online është një produkt i rinovimit të abonimit.

Pavarësisht nëse jeni duke garuar me familjen tuaj në ekranin e madh në dhomën tuaj të ndenjes, duke luajtur në park ose duke vizituar shtëpinë e një shoku, Nintendo Switch ju lejon të luani Mario Kart si të doni!

Deri në tetë lojtarë mund të lidhen për argëtim lokal me shumë lojtarë nëpërmjet Wireless Play. Nëse jeni duke luajtur në modalitetin e televizorit ose në modalitetin e tavolinës, deri në katër lojtarë mund të shijojnë multiplayer me ekran të ndarë!

Ju gjithashtu mund të sfidoni vrapues nga e gjithë bota! Deri në 12 lojtarë mund të marrin pjesë në garat në internet dhe dy lojtarë lokalë madje mund të luajnë online së bashku nga i njëjti Nintendo Switch.

Tre mënyra të luajtjes: modaliteti televiziv - Mblidhuni rreth një ekrani të madh dhe shijoni lojërat me një turmë. Modaliteti i tavolinës - Ndani ekranin, ndani argëtimin. Modaliteti i dorës - Mbani një ekran të madh e të bukur kudo që të shkoni.

Përfshirë kopjen e shkarkimit dixhital të Mario Kart 8 Deluxe.
Koha e karikimit 3 orë dhe jeta e baterisë është deri në 9 orë kur është plotësisht e karikuar.
Për moshat 3 vjeç e lart.
Garancia e prodhuesit 1 vit.
Categories: ,

379.99419.99 (-10%)

Kategoritë

nitnendo

Nintendo Switch Neon Console & Mario Kart 8 Deluxe Bundle

    379.99419.99 (-10%)