Nintendo Switch – OLED Model w/ White Joy-Con

419.99469.99 (-11%)

In stock

Ekran OLED 7 inç - Shijoni ngjyra të gjalla dhe kontrast të qartë me një ekran që i bën ngjyrat të shfaqen
Porta LAN me tel - Përdorni portën LAN të stacionit kur luani në modalitetin TV për një lidhje interneti me tela
64 GB memorie të brendshme - Ruani lojërat në sistemin tuaj me 64 GB hapësirë ​​të brendshme
Audio i përmirësuar – Shijoni tingullin e përmirësuar nga altoparlantët në bord të sistemit kur luani në modalitetet Handheld dhe Tabela.
Mbështetje e gjerë e rregullueshme - këndoni lirshëm bazën e gjerë dhe të rregullueshme të sistemit për shikim të rehatshëm në modalitetin "Tavolinë". Nintendo Switch – Modeli OLED mbështet të gjithë kontrollorët Joy-Con dhe softuerin Nintendo Switch
Categories: ,

419.99469.99 (-11%)

Kategoritë

2

Nintendo Switch – OLED Model w/ White Joy-Con

    419.99469.99 (-11%)

    Add to Cart