fbpx

OCPC GeForce RTX 2060

299.99399.99 (-25%)

In stock

NVIDIA® GeForce RTX™ ofron përvojën e fundit të lojërave kompjuterike. Mundësuar nga arkitektura e re GPU NVIDIA Turing™ dhe platforma revolucionare RTX, kartat grafike dhe laptopët RTX bashkojnë gjurmimin e rrezeve në kohë reale, inteligjencën artificiale dhe hijet e programueshme. Kjo është një mënyrë krejtësisht e re për të përjetuar lojëra

299.99399.99 (-25%)

Kategoritë

1

OCPC GeForce RTX 2060

    299.99399.99 (-25%)

    Add to Cart