fbpx

Procesor Intel Core i7-10700F

339.99

S’ka stok

Është një procesor i gjeneratës së 10-të Comet Lake i projektuar për prizën LGA 1200. Ai ofron 8 bërthama fizike (16 fibra). Frekuenca e tij është 2.9 GHz dhe deri në 4.8 GHz në modalitetin Turbo. Ai ofron një cache SmartCache me kapacitet prej 16 MB dhe një proces prodhimi 14 nm u përdor për ta krijuar atë. Mbështet memoriet DDR4 me frekuencë deri në 2933 MHz. Mbështetja PCI-Express 3.0 është e pranishme natyrisht.

339.99

Kategoritë

Procesor Intel Core i7-10700F

    339.99