Procesor Intel Core i9-9900K

S’ka stok

Intel Core i9-9900K është gjenerata e 9të e procesorëve që i sjell gamerave eksperiencën më të mirë të luajtjes së videolojërave në konfigurimet më të larta.

Procesori është i pajisur me 8 bërthama dhe 16 threads që i mundëson të funksionon nën frekuencat 3.6GHz dhe të arrijë 5.0GHz nëpërmjet TurboBoost, lidhet me pllakën amë nëpërmjet hapësirës LGA 1151, ofron mbështetje për memorie RAM të llojit DDR4 me frekuenca 2666 MHz dhe PCI-Express 3.0 s

Kategoritë

12

Procesor Intel Core i9-9900K