fbpx

Razer Barracuda X Wireless Multi-Platform Gaming and Mobile Headset

119.99

S’ka stok

RAZER BARRACUDA X
LIRIA HYBRID AUDIO.
LOJRA ME TELE 4-NE-1.

Një kufje për t’i luajtur të gjitha –
Razer Barracuda X është një kufje
e gjithanshme, e lehtë për lojëra
pa tel, e krijuar për përdorim pa
probleme në PC, PlayStation* dhe
Android.

Asnjë hap shtesë çiftimi,
pa shkarkime shtesë softuerësh,
pa probleme. Thjesht futni transmetuesin
me valë USB-C në platformën tuaj të
dëshiruar dhe kufjet tona me valë
4-në-1 çiftohen menjëherë për lojë.
Një kabllo analoge 3,5 mm është e
disponueshme për të lidhur kufjet kur nevojitet.

Categories: ,

119.99

Kategoritë

15

Razer Barracuda X Wireless Multi-Platform Gaming and Mobile Headset

    119.99