fbpx

Razer Blackshark V2 X – Gaming Headset

S’ka stok

TINGULLI I ESPORTIT
Përballuni përballë konkurrencës me
një kufje të lehtë esports që lulëzon
nën presion. Prezantimi i Razer
BlackShark V2 X—një kërcënim i trefishtë
i audios së mahnitshme, qartësisë
superiore të mikrofonit dhe izolimit
suprem të zërit që është miratuar
nga profesionistët.

BESNIKRI I FUNDIT AUDIO

Çojeni kënaqësinë dhe zhytjen
tuaj në nivele për të cilat
nuk keni dëgjuar kurrë, me inxhinierinë
më të avancuar të audios që grumbullon
fuqinë e 3 drejtuesve në 1. Projektuar
për të akorduar frekuencat audio të larta,
të mesme dhe të ulëta në mënyrë individuale,
eksploroni se si drejtuesit Razer™
TriForce 50 mm munden përforcon
i përvojën tuaj të lojë

Kategoritë

19

Razer Blackshark V2 X - Gaming Headset