fbpx

RAZER ENKI – GREEN Gaming Chair

399.99499.99 (-20%)

S’ka stok

KOFORT GJITHË DITËS PËR LOJRAT
Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të riktheheni
ose të ecni fort, lojërat nuk duhet të përfundojnë
kurrë me komoditetin gjithë ditën e Razer Enki.
Duke arritur një pikë të ëmbël rehati përmes
shpërndarjes optimale të peshës, është koha të
zhyteni në një karrige lojrash që ripërcakton
rehatinë gjatë gjithë ditës.

Windows Central
“Razer Enki dhe Enki X ofrojnë rehati
gjatë gjithë ditës falë jastëkut të
jashtëzakonshëm të poshtëm”
Windows Central

E DIZAJNUAR PËR KOFORT TË GJITHË DITËS
Nëpërmjet një kombinimi të harqeve
unike të shpatullave të zgjatura 110°
dhe bazës së sediljes ultra të gjerë 21″,
karrigia e lojërave Razer Enki siguron
shpërndarje optimale të peshës për rehati
afatgjatë gjatë maratonave të lojërave.

HARK MESI I NDËRTUAR
Kurba e mesit e Razer Enki mbështet butësisht
pjesën e poshtme të shpinës dhe ju inkurajon
të uleni në një pozicion neutral, duke ju
lejuar të mbani qëndrimin e duhur dhe
kurrizin tuaj të ndiheni më pak të lodhur
kur qëndroni ulur për periudha të gjata.

Densitet I OPTIMIZUAR I jastëkut
Me një bazë sediljeje më të butë
për një ndjesi më jastëk dhe një
mbështetëse sediljeje më të fortë
për mbështetje të fortë, jastëku
në këtë karrige për lojëra plotëson
njëri-tjetrin për t’ju dhënë më të mirën
nga të dy botët për rehati të pashoqe.

LËKURË SINTETIKE E TË QËNDRUESHME ME DY TEKSTURË, EKO

Për të arritur përzierjen e duhur
të rehatisë dhe qëndrueshmërisë,
zonat thelbësore të Razer Enki janë
të mbuluara me një pëlhurë pelushi me
teksturë për rehati më të rafinuar,
ndërsa skajet e saj të jashtme janë të
veshura me lëkurë të lëmuar për t’i
bërë ballë më mirë konsumimit të përditshëm.

Category:

399.99499.99 (-20%)

Kategoritë

rc1

RAZER ENKI - GREEN Gaming Chair

    399.99499.99 (-20%)