fbpx

Kufje Razer Kraken Gaming Green

79.9989.99 (-11%)

In stock

KUFJET IKONIKE TË LOJRAVE KA EVOLUUAR

Që nga fillimi i tij, Razer Kraken ka
krijuar një reputacion si një klasik
kulti brenda komunitetit të lojrave.
Ai la shenjën e tij si një element
kryesor në ngjarje të panumërta lojrash,
konventa dhe turne. Tani kemi përmirësuar
veçoritë e këtij të preferuari nga turma
për t’i dhënë jo vetëm një rritje cilësisë
së audios, por edhe për ta bërë atë më të
rehatshëm, në mënyrë që të mund të luani
gjatë gjithë ditës me kufjet që doni.
Ky është Razer Kraken i ri.

79.9989.99 (-11%)

Kategoritë

Green

Kufje Razer Kraken Gaming Green

    79.9989.99 (-11%)

    Add to Cart