SAMSUNG 24-Inch CRG5 165Hz Curved Gaming Monitor (LC24RG50FQNXZA) Computer Monitor, 1920 x 1080p Resolution, 4ms Response, FreeSync, Game Mode, HDMI

219.99

In stock

me monitorin e lojrave të lakuar 24 inç me një lakim 1800R në industri.
144HZ REFRESH RATE ju vë përpara, edhe në lojërat më të vështira
S'KA MORE SHUMP CHOPPY GAME PLAY pasi AMD Radeon FreeSync praktikisht eliminon lotët e imazhit për lojëra jashtëzakonisht të qetë dhe me veprim të shpejtë
WHOPING 3000: 1 CONTRAST RATIO me panel të avancuar VA ju lejon të shihni armiq, edhe në skena më të errëta me saktësi më të madhe
EASIER ON SYES me Eye Saver Mode për të zvogëluar emetimet e dritës blu. Dimensionet e produktit pa stendë-21.5 x 12.8 x 3.5 inç
Categories: ,

219.99

Kategoritë

sa

SAMSUNG 24-Inch CRG5 165Hz Curved Gaming Monitor (LC24RG50FQNXZA) Computer Monitor, 1920 x 1080p Resolution, 4ms Response, FreeSync, Game Mode, HDMI

    219.99

    Add to Cart