fbpx

SSD M.2 97 SAMSUNG 500GB (MZ-V7E500BW) 970 EVO SSD

84.99

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Teknologjia inovative V-Nand: Mundësuar nga Teknologjia Samsung V NAND, ndërfaqja NVMe e 970 EVO SSD (PCIe M.2 2280) ofron gjerësi të zgjeruar të brezit, vonesë të ulët dhe efikasitet të energjisë ideale për entuziastët e teknologjisë, lojtarët e nivelit të lartë dhe përmbajtje 4K dhe 3D projektues
  • Shpejtësitë e përparuara të shkrimit të leximit: Nivele të performancës sekuenciale të leximit dhe shkrimit deri në 3,500 MB/s dhe 2,500 MB/s, respektivisht; Leximi i rastësishëm (4 KB, QD32): Deri në 500,000 IOPS Lexim i rastësishëm
  • Optimizimi i performancës dhe siguria e të dhënave: Klonim dhe transferime pa probleme me softuerin Samsung Magician, zgjidhja ideale e menaxhimit të SSD për optimizimin e performancës dhe sigurinë e të dhënave me përditësime automatike të firmuerit
  • Shpërndarje superiore e nxehtësisë: Mbrojtësi termik dinamik i Samsung monitoron dhe ruan automatikisht temperaturat optimale të funksionimit për të minimizuar rëniet e performancës. Kriptim i sigurt
  • Garancia e kufizuar 5-vjeçare: 5-vjeçare garanci e kufizuar ose 600 TBW (Terabajtë e shkruar)

84.99

Kategoritë

24

SSD M.2 97 SAMSUNG 500GB (MZ-V7E500BW) 970 EVO SSD