SAMSUNG Odyssey G5 Series 32-Inch WQHD (2560×1440) Gaming Monitor, 144Hz, Curved, 1ms, HDMI, Display Port, FreeSync Premium (LC32G55TQWNXZA)

389.00399.00 (-3%)

In stock

Zhytje e pakrahasueshme: Futeni kokën në lojë me panelin 1000R të Odyssey, i cili përputhet me lakimin e syrit të njeriut për zhytje maksimale dhe tendosje minimale të syve
WQHD STRNING: Bota juaj e lojërave, tani jashtëzakonisht e gjallë. Rezolucioni WQHD i paketuar me 1.7 herë densitetin e pikselit të Full HD, krenohet me imazhe tepër të detajuara dhe të qarta. Përjetoni një pamje më të plotë me më shumë hapësirë ​​për të ndërmarrë të gjitha veprimet | Temperatura e funksionimit: 10 ~ 40
SHPATERNDARJA E SHPREHJES 144Hz: Më shumë se dyfishi i prodhimit tuaj potencial të kornizës, me Odyssey G5. Me një normë super të qetë freskimi 144hz, nuk do të dëshironi të ktheheni kurrë në një ekran tradicional
KOHEST E PPRGJEGJSIS F Sms SHPEJT 1 1ms 1ms: Një pjesë e sekondës mund të jetë ndryshimi midis shkatërrimit tuaj, ose atij të armikut tuaj. Me kohën e përgjigjes gri në gri të Odyssey 1ms, mund të jeni i sigurt që po merrni informacion sa më shpejt që të jetë e mundur teknologjikisht
AMD FREESYNC PREMIUM: Një lojë e qetë e lehtë. AMD FreeSync Premium përmban teknologji adaptive të sinkronizimit e cila zvogëlon grisjen e ekranit, belbëzimin dhe vonesën e hyrjes. Kompensimi i ulët i kornizës siguron që çdo skenë të rrjedhë pa probleme
Grafika frymëzuese me HDR10: Një kaleidoskop hije sjell skena lojërash në jetë më gjallëruese se kurrë më parë. Zbuloni sekretet që fshihen në hije me zezakë të errët të thellë, të bardhë të ndritshëm dhe rezolucion jashtëzakonisht të detajuar
Categories: ,

389.00399.00 (-3%)

Kategoritë

g532

SAMSUNG Odyssey G5 Series 32-Inch WQHD (2560x1440) Gaming Monitor, 144Hz, Curved, 1ms, HDMI, Display Port, FreeSync Premium (LC32G55TQWNXZA)

    389.00399.00 (-3%)

    Add to Cart