Splatoon 2

59.99

In stock

Splatoon 2 për Nintendo Switch
Veprimi i spërkatjes së bojës është rikthyer dhe më i freskët se kurrë. Hipuni për vazhdimin
e lojës hit rreth spërkatjes së bojës dhe pretendimit të terrenit,
ndërsa Inklings si kallamar kthehen në një qitje me aksion shumëngjyrësh
dhe kaotik 4 vs. 4. Për herë të parë, merrni betejat e Turf War në lëvizje
nëpërmjet luajtësit lokal me shumë lojtarë në stilet e lojës portative.
Ju gjithashtu mund të konkurroni në ndeshje të furishme në internet si më parë.
Kanë kaluar dy vjet nga publikimi i Splatoon, dhe dy vjet kanë kaluar gjithashtu
në botën e lojës, duke çuar në një evolucion në tendencat e modës dhe stilet e
reja të armëve dhe pajisjeve. Qëndrimi i freskët nuk dukej kurrë kaq mirë.

Veçoritë
Armët e reja – Splat Dualies të reja me të dyfishta bashkohen me
aksionin, të kompletuar me një lëvizje të re Dodge Roll. Mbështetësit
si Splat Roller dhe Splat Charger gjithashtu janë ripërzier për të
përfshirë mekanikë të rinj të lojës dhe armë speciale krejt të reja.
Local dhe Online Multiplayer – Si fillim për serinë, konkurroni në
betejat lokale të Turf War me shumë lojtarë, qoftë në modalitetin
televiziv ose në lëvizje në modalitetet e dorës ose në tavolinë.
Betejat në internet gjithashtu rikthehen.
Mënyra të reja për të luajtur – Luaj duke përdorur kontrollorët Joy-Con
ose kontrolluesin Nintendo Switch Pro, që të dyja lejojnë kontrolle xhiro
për synim dhe kontroll më të mirë.
Mbështetja e pajisjes inteligjente – Një aplikacion i ardhshëm i telefonit
inteligjent për sistemin Nintendo Switch do të përmirësojë bërjen e ndeshjeve
dhe do të lejojë opsionet e bisedës me zë.
Turf War – Betejat ikonike 4 vs. 4 Turf War kthehen.
Qëllimi është që të spërkatni bojë në sa më shumë territor që të jetë e mundur,
duke zhytur në mënyrë strategjike veten në ngjyrat e ekipit tuaj dhe duke shpërthyer armiqtë tuaj.

Categories: ,

59.99

Kategoritë

ns

Splatoon 2