Tastierë mekanike Redragon Kumara e zezë K552 RGB

44.99

S’ka stok

Tastiera mekanike Kumara RGB e zezë  Baza e çelikut dhe ABS me cilësi të lartë i japin tastierës qëndrueshmërinë që i nevojiten. Për një dizajn tërheqës, RGB ofron ndriçim me dritë individuale për secilin tast dhe mbi 10 skema të ndriçimit.  Përmes softuerit është e mundur që të rregulloni tastierën saktësisht sipas dëshirës tuaj.

44.99

Kategoritë

AE9V_131495951178381233KexPNOsY06

Tastierë mekanike Redragon Kumara e zezë K552 RGB

    44.99