Tastierë mekanike Redragon Kumara K552, e bardhë, njëngjyrësh 80%

44.99

In stock

Redragon K552 është një tastierë mekanike dhe kompakte për lojëra, me 87 taste dhe me taste të personalizuara (Blue switch) , ka jetëgjatësi me qëndrueshmëri më të madhe. Gjatë shkrimit dhe lojërave krijohet një tingull me zë të lartë.

44.99

Kategoritë

1

Tastierë mekanike Redragon Kumara K552, e bardhë, njëngjyrësh 80%