Uncharted: The Lost Legacy (PS4)

19.9929.99 (-33%)

In stock

Categories: ,

19.9929.99 (-33%)

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Të sjellë në jetë nga përsëritja më e fundit e motorit Naughty Dog, personazhet vdekjeprurëse dhe bota janë më realiste dhe më të detajuara se kurrë më parë
  • Vendi i origjinës: Austria
  • Nga zhvilluesi i vlerësuar nga kritikët Naughty Dog vjen aventura e parë e pavarur në historinë e ekskluzivitetit Uncharted e udhëhequr nga personazhi i preferuar i fansave, Chloe Frazer
  • Për të rimarrë një artefakt të lashtë indian dhe për ta mbajtur atë nga duart e një fituesi të pamëshirshëm të luftës, Chloe Frazer duhet të kërkojë ndihmën e mercenares së njohur Nadine Ross (nga Uncharted 4: A Thief’s End)

Kategoritë

22

Uncharted: The Lost Legacy (PS4)

19.9929.99 (-33%)

Add to Cart