WWE 2K22 – PlayStation 4

64.99

In stock

Categories: ,

64.99

Përshkrimi

  • Dilni nga tribuna dhe goditni me kontroll të plotë të universit WWE. Goditja kaq e fortë nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.
  • Gjithçka, nga kontrollet tek grafika është ridizajnuar dhe ndihet po aq reale sa të jesh në WrestleMania.

Kategoritë

WWE 2K22 - PlayStation 4