fbpx

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack)

119.99149.99 (-20%)

In stock

119.99149.99 (-20%)

Përshkrimi

Sistemi i rrjetit me aftësi vetë-shëruese*
Në rrjetin rrjetë të krijuar duke përdorur sistemin Xiaomi Mesh AX3000, nëse zbulohet një nyje e gabuar, e gjithë arkitektura e rrjetit riplanifikohet për të siguruar funksionimin normal të rrjetit rrjetë.
Kompleti rrjetë i lehtë për t’u përdorur është i zgjuar dhe i lehtë për t’u instaluar.
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-paketë) vjen i para-konfiguruar në fabrikë, kështu që nuk kërkohet asnjë konfigurim i ndërlikuar dhe është gati për të dalë*. Tani është e lehtë të hysh në epokën e internetit me shpejtësi të lartë dhe nuk kërkohen njohuri të veçanta.
Filloni menjëherë
dhe shijoni Wi-Fi 6 të shpejtë rrufe
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-paketë) ofron breza frekuencash 2,4 GHz dhe 5 GHz me teknologjinë 802,11ax. Të dy brezat së bashku sigurojnë një lidhje me valë me dy breza me shpejtësi deri në 2976 Mbps*. Kjo është pothuajse dyfishi i shpejtësisë së një ruteri tipik AC1200. Gjithashtu, teknologjia 1024 QAM është më e shpejtë se teknologjia 256 QAM e Wi-Fi 5, kështu që nuk keni nevojë të prisni për akses në internet me shpejtësi të lartë.

2×2 160 MHz

2×2 80 MHz
Gjerësia e brezit të lartë 160 MHz për një përvojë të shkëlqyer
Nëse gjerësia e korsisë është si një autostradë, atëherë sistemet normale të trafikut me dy korsi janë gjithmonë të mbingarkuar. Por me sistemin Xiaomi Mesh AX3000 (2-paketë), gjerësia dhe shpejtësia e çdo brezi në brezin 5 GHz dyfishohen*. Shijoni përvojën më të qetë në internet edhe kur lidheni me pajisje të shumta.
Transmetimi OFDMA me efikasitet të lartë siguron akses më të qetë në internet për pajisje të shumta*
Teknologjia OFDMA lejon ruterat të përpunojnë rrjedhat e të dhënave nga pajisje të shumta në të njëjtën kohë kur kërkohet transmetimi i të dhënave për pajisjet e mëdha, duke reduktuar kështu në mënyrë efektive mbingarkesën e rrjetit dhe duke reduktuar ndjeshëm vonesën.
Një ruter Wi-Fi 6 që mbështet OFDMA
MarrëMarrëMarrë
Ruteri tradicional Wi-Fi 5
MarrjaNe pritjeNe pritje
Lidhje e qëndrueshme në internet për 254 pajisje njëkohësisht*
Në epokën e shtëpive inteligjente, shtëpitë po bëhen gjithnjë e më shumë pajisje të lidhura. Çdo Xiaomi Mesh System AX3000 (2-paketë) ka 256 MB RAM për të siguruar lidhje në kohë dhe të qëndrueshme dhe përgjigje në kohë në mjedise komplekse me një numër të madh pajisjesh, të tilla si mbledhje familjare ose festa.
Jo vetëm efikas në energji, por edhe më të qëndrueshëm
Teknologjia Target Wake Time lidhet vetëm kur merret një sinjal transmetimi, përndryshe mbetet në modalitetin e fjetjes. Redukton në mënyrë efektive konsumin mesatar të energjisë kur lidhet me pajisjet Wi-Fi dhe zgjat jetën e produktit.
*Teknologjitë TWT kërkohet të mbështeten nga pajisjet fundore.
Një përvojë më e thjeshtë dhe më e zgjuar e përdoruesit
Sistemi i rrjetës Xiaomi AX3000 (2-paketë) mbështet kontrollin inteligjent nëpërmjet aplikacionit Xiaomi Home/Mi Home, duke thjeshtuar konfigurimin e rrjetit në mënyrë që edhe përdoruesit fillestarë të mund të aksesojnë lehtësisht rrjetet me shpejtësi të lartë.

Kategoritë

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack)

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack)

119.99149.99 (-20%)

Add to Cart