fbpx

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

49.99

In stock

6934177707667

Tharëse flokësh Xiaomi Mi  Tharëse flokësh 1800w me Diffuser Magnetic
1. Ka disa mënyra që mund të ndërrohen lehtësisht nga një dorë edhe gjatë procesit të tharjes. Mund të përdoret për tharje konvencionale, rritje të volumit, kaçurrela dhe stilim.
2. Dizajni i pavarur i kanalit të joneve të ujit, Mos i lëndoni flokët
Neutralizoni elektricitetin statik, lëmoni ranunculusin e thatë, rimbushni lagështinë, elastike pa nyje, përmirësoni shkëlqimin, të shndritshëm dhe elastik
3. Kjo tharëse flokësh është absolutisht e sigurt për shëndetin e flokëve tuaj. Me kusht që t'i thani flokët në një distancë prej 15 cm, nuk do të dëmtojë dhe nuk do t'i thajë ato.
4 Teli pranë dorezës është i mbrojtur në mënyrë të besueshme nga kërrusjet dhe frakturat e mundshme.
5. Portativ, i cili ju lejon ta merrni me vete në pushime, në pushime dhe udhëtime të tjera të ndryshme.
6. Tensioni nominal: 220V
7. Frekuenca e vlerësuar: 50 Hz
8. Fuqia e vlerësuar: 1800W
9. Ingranazhet e temperaturës së erës: ajri i nxehtë, era e qarkullimit të nxehtë dhe e ftohtë, era e ftohtë
10. Pesha neto e produktit: 547 g (përfshirë grykën e erës)
11. Funksioni i kujdesit të flokëve: kujdesi për flokët me jon të ujit
12. Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.7 metra
Category:

49.99

Kategoritë

6934177707667

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer