fbpx

PLAYSTATION 5 CD MARVEL’S SPIDER-MAN 2 /EXP

79.99

In stock

Peter Parker dhe Miles Morales po kthehen sërish – këtë herë së bashku!
Aventura e re e superheronjve tanë të preferuar të Marvel arrin më 20.10.2023!
Bëhuni gati ta shpëtoni edhe një herë Nju Jorkun nga kërcënimi i ri!
Për çdo PRE-ORDER do të përfitoni:
– Arachknight për Peter me 3 variacione ngiyrash
– Shadow Spider për Miles me 3 variacione ngiyrash
– Zhbllokimi i hershëm i veglës “Web Grabber”
– +3 “Skill Points” për te filluar!
SKU: on backorder Categories: ,

Përshkrimi

Shopping Cart

No products in the cart.