fbpx
 • Konzolë Nintendo Switch (OLED) – e bardhë

  Ekran OLED 7 inç - Shijoni ngjyra të gjalla dhe kontrast të qartë me një ekran që i bën ngjyrat të shfaqen
  Porta LAN me tel - Përdorni portën LAN të stacionit kur luani në modalitetin TV për një lidhje interneti me tela
  64 GB memorie të brendshme - Ruani lojërat në sistemin tuaj me 64 GB hapësirë ​​të brendshme
  Audio i përmirësuar – Shijoni tingullin e përmirësuar nga altoparlantët në bord të sistemit kur luani në modalitetet Handheld dhe Tabela.
  Mbështetje e gjerë e rregullueshme - këndoni lirshëm bazën e gjerë dhe të rregullueshme të sistemit për shikim të rehatshëm në modalitetin "Tavolinë". Nintendo Switch – Modeli OLED mbështet të gjithë kontrollorët Joy-Con dhe softuerin Nintendo Switch
  429.99469.99
 • Konzolë Nintendo Switch OLED, e kuqe/e kaltër

   

  • 7-inch OLED screen – Enjoy vivid colors and crisp contrast with a screen that makes colors pop
  • Wired LAN port – Use the dock’s LAN port when playing in TV mode for a wired internet connection
  • 64 GB internal storage – Save games to your system with 64 GB of internal storage
  • Enhanced audio – Enjoy enhanced sound from the system’s onboard speakers when playing in Handheld and Tabletop modes.
  • Wide adjustable stand – Freely angle the system’s wide, adjustable stand for comfortable viewing in Tabletop mode. Nintendo Switch – OLED Model supports all Joy-Con controllers and Nintendo Switch software
  429.99469.99

Shopping Cart

No products in the cart.

Filtro