• Razer Blackshark V2 X (Green)

  Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  Kufje lojërash - me tela - të mbyllura
  rrethore - 7.1 tinguj rrethues - 
  mikrofon fleksibël kardioid - fole 
  3,5 mm - Përputhshme me PC / konzolla
  Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  Kufje lojrash Razer Blackshark V2
  X (Green) - me tela - të mbyllura 
  rrethore - 7.1 tinguj rrethues -
  mikrofon fleksibël kardioid - 
  fole 3.5 mm - Përputhshme me PC
  / konzolla
  
  Kufje
  
  Rishikimi i Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  
  Bli Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  Shkruan një shqyrtim
  Razer Blackshar V2 X tepër i lehtë nuk
  është vetëm i rehatshëm për t'u veshur,
  por edhe ultra-zhytës me tingull rrethues 
  7.1. Me këto kufje të ndezura, do të jeni 
  në gjendje të përballeni me lehtësi me 
  kundërshtarët tuaj.
  79.9999.99
 • Razer Kraken X White – Gaming Headphones

  KUFJET IKONIKE TË LOJRAVE KA EVOLUUAR

  Që nga fillimi i tij, Razer Kraken ka
  krijuar një reputacion si një klasik
  kulti brenda komunitetit të lojrave.
  Ai la shenjën e tij si një element
  kryesor në ngjarje të panumërta lojrash,
  konventa dhe turne. Tani kemi përmirësuar
  veçoritë e këtij të preferuari nga turma
  për t’i dhënë jo vetëm një rritje cilësisë
  së audios, por edhe për ta bërë atë më të
  rehatshëm, në mënyrë që të mund të luani
  gjatë gjithë ditës me kufjet që doni.
  Ky është Razer Kraken i ri.

 • Razer Kraken Gaming Headset Green

  KUFJET IKONIKE TË LOJRAVE KA EVOLUUAR

  Që nga fillimi i tij, Razer Kraken ka
  krijuar një reputacion si një klasik
  kulti brenda komunitetit të lojrave.
  Ai la shenjën e tij si një element
  kryesor në ngjarje të panumërta lojrash,
  konventa dhe turne. Tani kemi përmirësuar
  veçoritë e këtij të preferuari nga turma
  për t’i dhënë jo vetëm një rritje cilësisë
  së audios, por edhe për ta bërë atë më të
  rehatshëm, në mënyrë që të mund të luani
  gjatë gjithë ditës me kufjet që doni.
  Ky është Razer Kraken i ri.

 • Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

  Përballuni me lehtësi kundërshtarë
  t tuaj me miun Razer DeathAdder v2 X HyperSpeed.

  Ky maus me valë ka dy mënyra funksionimi
  për t’ju dhënë liri të jashtëzakonshme.
  Ai përmban një sensor optik 14,000 DPI
  dhe 7 butona të programueshëm.

  Razer Deathadder v2 X HyperSpeed
  ​​përmban teknologjinë me valë Razer
  HyperSpeed. 25% më shpejt se çdo
  teknologji tjetër e lojrave me valë,
  ai optimizon protokollin e të dhënave
  duke reduktuar kohën që duhet për të
  dërguar të dhëna midis miut dhe
  kompjuterit tuaj. Si rezultat,
  ju përfitoni nga vonesa pothuajse e ulët,
  në mënyrë që çdo veprim të mund
  të transkriptohet shpejt.

  Përveç kësaj, falë dizajnit të tij
  me modalitet të dyfishtë,
  mund të kaloni edhe në lidhjen Bluetooth
  për të shijuar jetëgjatësinë më të gjatë
  të baterisë. Jetëgjatësia e baterisë është
  deri në 235 orë në modalitetin 2.4 GHz
  krahasuar me 615 orë në modalitetin Bluetooth.

 • ALIENWARE 25 GAMING MONITOR – AW2521HFA

  ACCELERATE YOUR REACTIONS

  Lightning-fast: Experience the best available in IPS Technology with native refresh rates of up to 240Hz.

  1ms response. No gimmicks: A true 1ms response time blasts away ghosting and blurs for clear images with no artificial tricks needed.

  The ultimate color coverage

  THE ULTIMATE COLOR COVERAGE

  True colors, real speed: New, fast IPS technology helps maintain image clarity from every angle of the screen. Plus, with up to 99% sRGB color coverage, you have a wide array of colors in your arsenal.

  Best of both worlds: A 24.5” monitor combined with native FHD 1080p resolution provides the best pixel-per-inch ratio, so details are clearer and images are life-like, making the 24.5” form factor the ideal size for high speed gaming.

  Alienware aw2521hf

  EMPHASIZE EVERY DETAIL

  Experience a new level of clarity when in the heat of action. AMD FreeSync™ Premium” and NVIDIA© G-SYNC© Compatible technologyi synchronizes the graphics and monitor, so you get epic, tear-free images that don’t slow down your gameplay.

  DESIGNED TO PREVAIL

  Keep your battle station sleek: In a return to form, our Legend Industrial design is a new, bolder, sculpted, universal, minimal and iconic expression of the Alienware brand.

  Play it your way: Incorporating feedback from professional gamers, the new stand with tapered legs allows you to turn your keyboard to any side angle so you can play the way you want it. And with the height adjustment marker, you can adjust your monitor to the perfect height as well. Plus, it’s also optimized for the easy-to-use, one-click VESA mounting.

  Stay cool under pressure: The unique cooling and venting design at the top, bottom and rear side of the monitor provides an optimized ventilation system, keeping the monitor cool during the most intense of battles.

  Light it up: Personalize your gaming session with AlienFX—its fully customizable lighting system is engineered to bring you closer to the worlds you play in, with dynamic lighting effects tied directly to the in-game actioni and full RGB values.

  Dynamic on-screen display

  DYNAMIC ON-SCREEN DISPLAY

  Stay in a gaming state of mind with a unique new gaming-centric menu with easy-to-use dashboard, plus customizable preset game modes, an FPS counter and guiding lines for a multi-screen setup.
  Ports & Slots

  CONNECTIVITY OPTIONS

  Ports & Slots:
  1. Power cable connector | 2. USB upstream | 3. USB 3.0 Gen 1 (x2) | 4. VESA mount | 5. USB 3.0 Gen 1 with Power Charging | 6. Headphone jack | 7. USB 3.0 Gen 1 | 8. HDMI (x2) | 9. DisplayPort | 10. Audio Line-Out

  Cable Included:
  1. Power cable | 2. HDMI cable | 3. DisplayPort cable | 4. USB 3.0 Upstream cable

  349.99399.99
 • Xiaomi Curved Gaming Monitor 34 Inch 3440 1440 WQHD 21:9 Bring Fish Screen 144Hz High Refresh Rate 121% sRGB 1500R Curvature

  Xiaomi Curved Gaming Monitor 34 Inch 3440 1440 WQHD 21:9 Bring Fish Screen 144Hz High Refresh Rate 121% sRGB 1500R Curvature

  449.99499.99

Shopping Cart

No products in the cart.

Filtro