fbpx
 • Console Sony Playstation 5 (modeli i ri)

  Memoria : 1 TB

  Çfarë ka në Kuti

   

  Konsolë PlayStation®5
  2* Kontrollues pa tel DualSense™
  Kabllo karikimi USB DualSense™
  Bazë
  kabllo HDMI®
  Kordoni i rrymës AC
  Materiale të printuara

  AC power cord
  Printed materials

  Konsola PS5® nxjerr në pah mundësi të reja lojrash që nuk i kishit parashikuar kurrë.

  Përjetoni ngarkimin rrufe të shpejtë me një SSD me shpejtësi ultra të lartë, zhytje më të thellë me mbështetje për reagimet haptike, aktivizues adaptues dhe audio 3D** dhe një gjeneratë krejtësisht të re të lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®.

  584.00659.00
 • Console Sony Playstation 5 (modeli i ri)

  Barcode : 711719577188

  Memoria : 1 TB

  Konsola PS5® nxjerr në pah mundësi të reja lojrash që nuk i kishit parashikuar kurrë.

  Përjetoni ngarkimin rrufe të shpejtë me një SSD me shpejtësi ultra të lartë, zhytje më të thellë me mbështetje për reagimet haptike, aktivizues adaptues dhe audio 3D** dhe një gjeneratë krejtësisht të re të lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®.

  525.00599.00

Kategoritë