fbpx

PLAYSTATION 5 CD LEGO Brawls

49.99

In stock

Lojë dhe informacion ligjor
Ëndërrojini rrahësit përfundimtarë të minifigurave dhe kaloni nëpër të gjitha temat tuaja të preferuara LEGO® në grupin e parë të grupit të grupit të grupit të aksionit të grupit në universin LEGO. Luaj me miqtë në shtëpi ose në mbarë botën dhe shiko se si do të përballesh me konkurrencën.

NDËRTIMI I SHKARRËDHËSIT PËRFUNDIMTARE
Dizajnoni heroin tuaj të fundit Minifigure LEGO me stil, strategji dhe personalitet unik. Një kaktus me një qëndrim? Një ninja portiere e këputur që ka pula që luftojnë? Një klloun që lëkundet me vare me pak pikë për të zgjidhur? Sigurisht! Ndërtoni luftëtarin përfundimtar dhe nivelizoni ato me përmbajtje të shkyçshme!

BETEJA PËRMES TEMAVE EPIKE LEGO
Nga brigjet e rrëmbyera të gjirit Barracuda, te shpellat e mbytura me ujë të Ninjago® Seabound, te një sallon me pluhur në perëndim të egër dhe në xhunglën mitike Monkie Kid, të gjitha temat tuaja të preferuara LEGO janë të grindura! Mblidhni minifigura të shkyçshme, fuqizuese dhe emocione gjatë rrugës.

LUAJNË ME SHOQË TË GJITHA PLATFORMAVE
Bashkohuni dhe grindeni 4v4, festoni me miqtë ose luani një modalitet loje të stilit Battle Royale ku është “çdo lojtar për veten”. Me mënyra të shumta të lojës, nivelet kanë sfida unike dhe kushte fitimi.

LUFTO DHE NDËRTO RRUGËN TUAJ DREJT KRYESËVE TË LIDHËVE GJOBALË
Sa i fortë je? Luftoni në krye dhe gjurmoni gradën tuaj kundër të gjithë të tjerëve në botë! A keni atë që duhet për të qenë më i miri?

49.99

Përshkrimi

Kategoritë

lego

PLAYSTATION 5 CD LEGO Brawls