fbpx

PLAYSTATION 5 CD Sniper: Ghost Warrior – Contracts 2

44.9949.99 (-10%)

In stock

44.9949.99 (-10%)

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2 u paraqet fansave një fushatë dramatike me një lojtar, ku aksionet janë në maksimum, thellë në territorin e armikut.
  • Lojtarët marrin rolin e Reaper, një vrasës snajperi me qira, që vepron në zemër të një rajoni të paligjshëm të Lindjes së Mesme përgjatë kufijve libanez dhe sirian.
  • I ngarkuar me një mision në dukje të pamundur: të rrëzojë një sindikatë tinëzare krimi dhe t’i sjellë para drejtësisë.
  • Për herë të parë, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ofron një fushatë të qitjes me saktësi me rreze të gjatë me objektiva mbi 1 metër larg
  • Zhvilluar nga e njëjta studio pas kontratave të famshme origjinale, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 i shtyn kufijtë me përvojën më realiste dhe sfiduese që studioja ka krijuar ndonjëherë.

Kategoritë

12

PLAYSTATION 5 CD Sniper: Ghost Warrior - Contracts 2

44.9949.99 (-10%)

Add to Cart