fbpx

Toshiba Canvio Basics 1TB Portable External Hard Drive USB 3.0, Black – HDTB410XK3AA

59.99

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Dizajni i hijshëm i profilit me një përfundim mat, rezistent ndaj njollave
  • Prizë dhe luaj; Lehtë për t’u përdorur pa asnjë softuer për t’u instaluar
  • Shtoni shpejt më shumë kapacitet ruajtjeje në kompjuterin tuaj dhe pajisje të tjera të përputhshme
  • USB 2.0 i përputhshëm pa nevojën e kordonit të jashtëm të rrymës AC. Kërkesat e sistemit – NTFS i formatuar për Microsoft Windows 10, Windows 8.1 dhe Windows 7. Kërkon riformatim për Mac OS v10.12 /OS X v10.11 / v10.10. Porta USB 2.0 ose USB 3.0 e disponueshme

59.99

Kategoritë

25.

Toshiba Canvio Basics 1TB Portable External Hard Drive USB 3.0, Black - HDTB410XK3AA