• Resident Evil Village (PS5)

  Rreth këtij artikulli

  • Një kapitull i ri në Historinë e Resident Evil Ky këst i tetë i madh në serinë flamurtare Resident Evil vazhdon historinë e rrezikut biologjik të njohur Resident Evil 7. Me rikthimin e veçorive të njohura dhe futjen e elementeve të reja, tmerri i mbijetesës nuk ka qenë kurrë më emocionues. intensive.
  • Motori më i avancuar i konsolës RE i kombinuar me teknologjitë e reja të disponueshme përmes PlayStation 5 dhe Xbox Series X|S ofron grafikë të detajuar, audio të avancuar zhytës dhe pak ose aspak kohë ngarkimi, duke sjellë qytetin në hije dhe banorët e tij ndjellës jetës në ekran Jeta në këndvështrimin e vetës së parë.
  • Tifozët e tipareve të njohura të Resident Evil mund të njohin veçori të reja në Resident Evil Village që janë shenjë e lojërave të mëparshme të Resident Evil, duke përfshirë një tregtar të quajtur “Duka” që lejon lojtarët të blejnë dhe shesin artikuj, të blejnë receta për të krijuar materiale harxhuese dhe të personalizojnë armët.
  • Fytyrat e njohura dhe armiqtë e rinj Seria e Resident Evil Chris Redfield rikthehet nën një mbulesë motivesh në dukje të liga. Ethan do të ndeshet gjithashtu me një mori kundërshtarësh të rinj që banojnë në qytetin enigmatik, të gjithë me mënyrat e tyre të veçanta të sulmit.
  • Evolucioni i luftimit. Përveç joshjes dhe sulmit të armiqve, Ethan gjithashtu mund të ruhet nga sulmet e ardhshme, ose të godasë armiqtë për të blerë kohë për lëvizjen e tij të radhës, duke kërkuar që lojtarët të strategjikojnë më tej qasjen më të mirë për t’i mbijetuar sfidave të shumta përpara. Bonus për festimin e 25 vjetorit. Si falënderim për fansat, Resident Evil Village do të përfshijë aksesin në një përvojë me shumë lojtarë falas për t’u luajtur të titulluar Resident Evil Re:Verse, që vjen në PlayStation 4, Xbox One dhe PC. Një kastë e të gjithë yjeve të personazheve të preferuar të Resident Evil e nxjerrin atë në betejat e vdekjes me katër deri në gjashtë lojtarë në vende ikonike nga seria. 
 • Devil May Cry 5 Special Edition (PS5)

  • Wield the Yamato – Take the stylish action to a new level as Vergil, Dante’s long-time rival and twin brother. DmC5 players on PlayStation 4, Xbox One and PC will also be able to access all Vergil content in the playable character: Vergil DLC at a later date.
  • New Gameplay Modes – Test your skills against the unique challenges of the new legendary dark Knight mode and Turbo mode.Legendary dark Knight mode: fans seeking an added challenge can Pit their skills and style against a crazy amount of enemies in the perilous legendary dark Knight mode.Turbo mode: adrenaline Junkies can push their reaction times to the limit against the increased speed of Turbo mode, which ups the rate of gameplay by 20 percent to allow for even more rapid and fluid combo opportunities.
  • Ascend the Bloody Palace – Tackle the increasingly difficult floors of the bloody palace challenge mode, originally introduced as free post-launch content for Devil May Cry 5. Only the most skilled demon hunters will make it to the top floor to face the ultimate challenge.
  • High-Octane Stylized Action – Play as four different characters: Nero, Dante, V, and the newly-added Vergil. Cut a path through the ruins of redgrave city with each character using radically different play styles as they take on the teaming hordes of demons.
  • Groundbreaking Graphics – Developed with Capcom in-house proprietary RE engine, DMC5SE brings the visual quality to new heights, with graphics that utilize photorealistic character designs, stunning lighting and environmental effects. These Superb visuals have been enhanced with Ray tracing technology**, 4K visuals, and increased framerates, all with minimal load times.**Ray tracing will be included in the Xbox series x and series S versions as part of a downloadable title update.
  • Vivid 3D Audio – Maintain their smokin

Kategoritë