fbpx
 • Logitech Z333 2.1 Speakers

  80 W TINGURI I SHKURT -80 Watts Pika maksimale/40 Watts Fuqia RMS jep zhurmë maksimale nëpërmjet dy altoparlantëve satelitorë dhe një subwoofer të madh. Shijoni tingull të pasur, të qartë dhe të guximshëm. (Shoferi i vogël (tweeter) në altoparlantët satelitorë është dekorativ dhe jo funksional)
  BAS I FORTË – Nënvuferi i përparmë prodhon bas të pasur, duke i shtuar një dimension tjetër videove, lojërave dhe muzikës suaj. Përjetoni bas të fortë që mund të dëgjoni dhe ndjeni.
  SETUP I GJITHSHËM – Lidhni deri në dy pajisje të përputhshme nëpërmjet hyrjeve 3,5 milimetrash dhe RCA. Nuk ka nevojë të shkëputeni kur kaloni midis burimeve audio.
  KONTROLLET E THJESHTA – Qasuni me lehtësi në fuqinë, volumin dhe folenë e kufjeve duke përdorur podin e kontrollit me tela. Rregulloni nivelin e basit me çelësin e dedikuar të kontrollit në pjesën e pasme të nënvuferit.
  Foleja e kufjeve – Dëgjoni muzikën tuaj privatisht përmes folesë së kufjeve që ndodhet në pjesën e përparme të altoparlantit të djathtë.
  SHËNIM: Referojuni manualit të përdorimit përpara përdorimit
  Subwoofer përballë: Shoferi 5 inç shton bas të thellë dhe intensiv në muzikën, filmat dhe lojërat tuaja.
  Trego më shumë

  79.9989.99
 • Kufje lojërash pa tel Logitech G733 LIGHTSPEED

  Kufje lojërash pa tel Logitech G733 LIGHTSPEED me shirit koke me pezullim, LIGHTSYNC RGB, teknologji mikrofoni blu VO!CE dhe drejtues audio PRO-G, të lehta, jetëgjatësi baterie 29 orë, rreze 20 m
  Rreth këtij artikulli
  LIRIA TOTALE ME TELE: Luaj për më gjatë me bateri deri në 29 orë. Transmetimi audio pa tel LIGHTSPEED dhe distanca 20 m ju japin lirinë për të lëvizur. Luaj në stereo në PlayStation 4
  LIGHTSYNC RGB LIGHTING: Personalizoni ndriçimin e kufjeve në të gjithë spektrin e plotë, me 16,8 milion ngjyra. Bëni një deklaratë me ndriçimin RGB me dy zona të përparme, duke përfshirë animacionet e paracaktuara
  SHIPËR KOKË ME NGJYRËSIM: Ngjyra plotëson komoditetin me shiritin e kokës me pezullim të kthyeshëm të G733, ideal për seanca të gjata të lojës. Nga roza e përshtatshme për femrat tek bluja elektrike, secila ka dizajnin e vet
  TEKNOLOGJIA BLUE VO!CE: Shënoni të gjitha shënimet e duhura me mikrofonin e ndashëm të kufjeve dhe teknologjinë e nënshkrimit BLUE VO!CE. Filtrat e avancuar të mikrofonit i japin zërit tuaj një akordim të pasur, të pastër dhe profesional
  SHOFERËT PRO-G: Mos humbisni një sinjal me audio plotësisht zhytëse që ju vendos në zemër të veprimit. E ndërtuar me drejtuesit PRO-G, kufjet reduktojnë shtrembërimin për një tingull vazhdimisht të pasur dhe të saktë
  KUFJET ME MEMORY FOAM: Harrojeni se po mbani kufje falë jastëkëve të butë me shkumë memorie me dy shtresa. Projektuar për t’u përshtatur dhe konturuar rreth kokës dhe nofullës suaj për rehati më të gjatë

  149.99169.99
 • Kufje lojërash pa tel Logitech G733 LIGHTSPEED

  Kufje lojërash pa tel Logitech G733 LIGHTSPEED me shirit koke me pezullim, LIGHTSYNC RGB, teknologji mikrofoni blu VO!CE dhe drejtues audio PRO-G, të lehta, jetëgjatësi baterie 29 orë, rreze 20 m
  Rreth këtij artikulli
  LIRIA TOTALE ME TELE: Luaj për më gjatë me bateri deri në 29 orë. Transmetimi audio pa tel LIGHTSPEED dhe distanca 20 m ju japin lirinë për të lëvizur. Luaj në stereo në PlayStation 4
  LIGHTSYNC RGB LIGHTING: Personalizoni ndriçimin e kufjeve në të gjithë spektrin e plotë, me 16,8 milion ngjyra. Bëni një deklaratë me ndriçimin RGB me dy zona të përparme, duke përfshirë animacionet e paracaktuara
  SHIPËR KOKË ME NGJYRËSIM: Ngjyra plotëson komoditetin me shiritin e kokës me pezullim të kthyeshëm të G733, ideal për seanca të gjata të lojës. Nga roza e përshtatshme për femrat tek bluja elektrike, secila ka dizajnin e vet
  TEKNOLOGJIA BLUE VO!CE: Shënoni të gjitha shënimet e duhura me mikrofonin e ndashëm të kufjeve dhe teknologjinë e nënshkrimit BLUE VO!CE. Filtrat e avancuar të mikrofonit i japin zërit tuaj një akordim të pasur, të pastër dhe profesional
  SHOFERËT PRO-G: Mos humbisni një sinjal me audio plotësisht zhytëse që ju vendos në zemër të veprimit. E ndërtuar me drejtuesit PRO-G, kufjet reduktojnë shtrembërimin për një tingull vazhdimisht të pasur dhe të saktë
  KUFJET ME MEMORY FOAM: Harrojeni se po mbani kufje falë jastëkëve të butë me shkumë memorie me dy shtresa. Projektuar për t’u përshtatur dhe konturuar rreth kokës dhe nofullës suaj për rehati më të gjatë

  149.99169.99
 • Kufje lojërash pa tel Logitech G733 LIGHTSPEED

  Kufje lojërash pa tel Logitech G733 LIGHTSPEED me shirit koke me pezullim, LIGHTSYNC RGB, teknologji mikrofoni blu VO!CE dhe drejtues audio PRO-G, të lehta, jetëgjatësi baterie 29 orë, rreze 20 m
  Rreth këtij artikulli
  LIRIA TOTALE ME TELE: Luaj për më gjatë me bateri deri në 29 orë. Transmetimi audio pa tel LIGHTSPEED dhe distanca 20 m ju japin lirinë për të lëvizur. Luaj në stereo në PlayStation 4
  LIGHTSYNC RGB LIGHTING: Personalizoni ndriçimin e kufjeve në të gjithë spektrin e plotë, me 16,8 milion ngjyra. Bëni një deklaratë me ndriçimin RGB me dy zona të përparme, duke përfshirë animacionet e paracaktuara
  SHIPËR KOKË ME NGJYRËSIM: Ngjyra plotëson komoditetin me shiritin e kokës me pezullim të kthyeshëm të G733, ideal për seanca të gjata të lojës. Nga roza e përshtatshme për femrat tek bluja elektrike, secila ka dizajnin e vet
  TEKNOLOGJIA BLUE VO!CE: Shënoni të gjitha shënimet e duhura me mikrofonin e ndashëm të kufjeve dhe teknologjinë e nënshkrimit BLUE VO!CE. Filtrat e avancuar të mikrofonit i japin zërit tuaj një akordim të pasur, të pastër dhe profesional
  SHOFERËT PRO-G: Mos humbisni një sinjal me audio plotësisht zhytëse që ju vendos në zemër të veprimit. E ndërtuar me drejtuesit PRO-G, kufjet reduktojnë shtrembërimin për një tingull vazhdimisht të pasur dhe të saktë
  KUFJET ME MEMORY FOAM: Harrojeni se po mbani kufje falë jastëkëve të butë me shkumë memorie me dy shtresa. Projektuar për t’u përshtatur dhe konturuar rreth kokës dhe nofullës suaj për rehati më të gjatë

  149.99169.99
 • Logitech G PRO X SUPERLIGHT Maus lojërash me valë

  Maus lojërash me valë Logitech G PRO X SUPERLIGHT, jashtëzakonisht i lehtë, sensor HERO 25K, 25600 DPI, 5 butona të programueshëm, jetëgjatësi e gjatë e baterisë, e përputhshme me PC / Mac – E bardhë
  reth këtij artikulli
  Projektuar me përpikëri në bashkëpunim me shumë nga profesionistët kryesorë në botë të sporteve elektronike. E krijuar për të fituar, duke qenë kulmi i kërkimit tonë të vazhdueshëm për nivelet më të larta të performancës.
  Shumë i lehtë me peshë nën 63 gram, me ridizajn hiper-minimal që arrin reduktim të peshës gati 25% në krahasim me miun standard PRO Wireless.
  Mundësuar nga LIGHTSPEED, PRO X SUPERLIGHT është miu ynë PRO më i shpejtë dhe më i besueshëm deri më tani.
  Kontroll tepër i saktë, i shpejtë dhe i qëndrueshëm me sensorin HERO, i krijuar nga themeli nga inxhinierët e Logitech G për performancën më të mirë të mundshme të lojërave.
  Këmbët e mëdha PTFE me zero shtues ofrojnë një rrëshqitje të qetë për një lidhje të pastër dhe të lëngshme me lojën.

  119.99144.99
 • Logitech G PRO SUPERLIGHT Maus lojërash me valë

  Maus lojërash me valë Logitech G PRO X SUPERLIGHT, jashtëzakonisht i lehtë, sensor HERO 25K, 25600 DPI, 5 butona të programueshëm, jetëgjatësi e gjatë e baterisë, e përputhshme me PC / Mac – Pink
  reth këtij artikulli
  Projektuar me përpikëri në bashkëpunim me shumë nga profesionistët kryesorë në botë të sporteve elektronike. E krijuar për të fituar, duke qenë kulmi i kërkimit tonë të vazhdueshëm për nivelet më të larta të performancës.
  Shumë i lehtë me peshë nën 63 gram, me ridizajn hiper-minimal që arrin reduktim të peshës gati 25% në krahasim me miun standard PRO Wireless.
  Mundësuar nga LIGHTSPEED, PRO X SUPERLIGHT është miu ynë PRO më i shpejtë dhe më i besueshëm deri më tani.
  Kontroll tepër i saktë, i shpejtë dhe i qëndrueshëm me sensorin HERO, i krijuar nga themeli nga inxhinierët e Logitech G për performancën më të mirë të mundshme të lojërave.
  Këmbët e mëdha PTFE me zero shtues ofrojnë një rrëshqitje të qetë për një lidhje të pastër dhe të lëngshme me lojën.

  124.00144.00

Kategoritë