• Razer Blackshark V2 X (Green)

  Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  Kufje lojërash - me tela - të mbyllura
  rrethore - 7.1 tinguj rrethues - 
  mikrofon fleksibël kardioid - fole 
  3,5 mm - Përputhshme me PC / konzolla
  Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  Kufje lojrash Razer Blackshark V2
  X (Green) - me tela - të mbyllura 
  rrethore - 7.1 tinguj rrethues -
  mikrofon fleksibël kardioid - 
  fole 3.5 mm - Përputhshme me PC
  / konzolla
  
  Kufje
  
  Rishikimi i Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  
  Bli Razer Blackshark V2 X (E gjelbër)
  Shkruan një shqyrtim
  Razer Blackshar V2 X tepër i lehtë nuk
  është vetëm i rehatshëm për t'u veshur,
  por edhe ultra-zhytës me tingull rrethues 
  7.1. Me këto kufje të ndezura, do të jeni 
  në gjendje të përballeni me lehtësi me 
  kundërshtarët tuaj.
  79.9999.99
 • RAZER ENKI – GREEN Gaming Chair

  KOFORT GJITHË DITËS PËR LOJRAT
  Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të riktheheni
  ose të ecni fort, lojërat nuk duhet të përfundojnë
  kurrë me komoditetin gjithë ditën e Razer Enki.
  Duke arritur një pikë të ëmbël rehati përmes
  shpërndarjes optimale të peshës, është koha të
  zhyteni në një karrige lojrash që ripërcakton
  rehatinë gjatë gjithë ditës.

  Windows Central
  “Razer Enki dhe Enki X ofrojnë rehati
  gjatë gjithë ditës falë jastëkut të
  jashtëzakonshëm të poshtëm”
  Windows Central

  E DIZAJNUAR PËR KOFORT TË GJITHË DITËS
  Nëpërmjet një kombinimi të harqeve
  unike të shpatullave të zgjatura 110°
  dhe bazës së sediljes ultra të gjerë 21″,
  karrigia e lojërave Razer Enki siguron
  shpërndarje optimale të peshës për rehati
  afatgjatë gjatë maratonave të lojërave.

  HARK MESI I NDËRTUAR
  Kurba e mesit e Razer Enki mbështet butësisht
  pjesën e poshtme të shpinës dhe ju inkurajon
  të uleni në një pozicion neutral, duke ju
  lejuar të mbani qëndrimin e duhur dhe
  kurrizin tuaj të ndiheni më pak të lodhur
  kur qëndroni ulur për periudha të gjata.

  Densitet I OPTIMIZUAR I jastëkut
  Me një bazë sediljeje më të butë
  për një ndjesi më jastëk dhe një
  mbështetëse sediljeje më të fortë
  për mbështetje të fortë, jastëku
  në këtë karrige për lojëra plotëson
  njëri-tjetrin për t’ju dhënë më të mirën
  nga të dy botët për rehati të pashoqe.

  LËKURË SINTETIKE E TË QËNDRUESHME ME DY TEKSTURË, EKO

  Për të arritur përzierjen e duhur
  të rehatisë dhe qëndrueshmërisë,
  zonat thelbësore të Razer Enki janë
  të mbuluara me një pëlhurë pelushi me
  teksturë për rehati më të rafinuar,
  ndërsa skajet e saj të jashtme janë të
  veshura me lëkurë të lëmuar për t’i
  bërë ballë më mirë konsumimit të përditshëm.

  449.99499.99
 • Razer Kraken X White – Gaming Headphones

  KUFJET IKONIKE TË LOJRAVE KA EVOLUUAR

  Që nga fillimi i tij, Razer Kraken ka
  krijuar një reputacion si një klasik
  kulti brenda komunitetit të lojrave.
  Ai la shenjën e tij si një element
  kryesor në ngjarje të panumërta lojrash,
  konventa dhe turne. Tani kemi përmirësuar
  veçoritë e këtij të preferuari nga turma
  për t’i dhënë jo vetëm një rritje cilësisë
  së audios, por edhe për ta bërë atë më të
  rehatshëm, në mënyrë që të mund të luani
  gjatë gjithë ditës me kufjet që doni.
  Ky është Razer Kraken i ri.

 • Razer Kraken Gaming Headset Green

  KUFJET IKONIKE TË LOJRAVE KA EVOLUUAR

  Që nga fillimi i tij, Razer Kraken ka
  krijuar një reputacion si një klasik
  kulti brenda komunitetit të lojrave.
  Ai la shenjën e tij si një element
  kryesor në ngjarje të panumërta lojrash,
  konventa dhe turne. Tani kemi përmirësuar
  veçoritë e këtij të preferuari nga turma
  për t’i dhënë jo vetëm një rritje cilësisë
  së audios, por edhe për ta bërë atë më të
  rehatshëm, në mënyrë që të mund të luani
  gjatë gjithë ditës me kufjet që doni.
  Ky është Razer Kraken i ri.

 • Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

  Përballuni me lehtësi kundërshtarë
  t tuaj me miun Razer DeathAdder v2 X HyperSpeed.

  Ky maus me valë ka dy mënyra funksionimi
  për t’ju dhënë liri të jashtëzakonshme.
  Ai përmban një sensor optik 14,000 DPI
  dhe 7 butona të programueshëm.

  Razer Deathadder v2 X HyperSpeed
  ​​përmban teknologjinë me valë Razer
  HyperSpeed. 25% më shpejt se çdo
  teknologji tjetër e lojrave me valë,
  ai optimizon protokollin e të dhënave
  duke reduktuar kohën që duhet për të
  dërguar të dhëna midis miut dhe
  kompjuterit tuaj. Si rezultat,
  ju përfitoni nga vonesa pothuajse e ulët,
  në mënyrë që çdo veprim të mund
  të transkriptohet shpejt.

  Përveç kësaj, falë dizajnit të tij
  me modalitet të dyfishtë,
  mund të kaloni edhe në lidhjen Bluetooth
  për të shijuar jetëgjatësinë më të gjatë
  të baterisë. Jetëgjatësia e baterisë është
  deri në 235 orë në modalitetin 2.4 GHz
  krahasuar me 615 orë në modalitetin Bluetooth.

 • Razer Kaira X for Xbox – Wired Gaming Headset for Xbox Series X|S

  Detajet e produktit

  Razer Kaira X për Xbox – Kufje lojrash me tela për Xbox Series X|S
  Pushtoni në tastierë dhe më gjerë me Razer Kaira X – një kufje me
  tela Xbox Series X|S, një audio e gjeneratës së ardhshme dhe
  rehati për lojërat e gjeneratës së ardhshme Xbox, e krijuar për
  performancë maksimale audio dhe përputhshmëri ndër-platformë.
  Të armatosur me drejtues të avancuar dhe një mikrofon të pastër
  kristal, shijoni audion e gatshme për konkurrencë pavarësisht
  se ku luani.Drejtues Razer™ TriForce 50 mm – Razer Kaira X përmban
  drejtues të avancuar që mund të akordojnë veçmas nivelet e larta,
  mesatare dhe të ulëta—duke prodhuar tingull më të ndritshëm,
  më të qartë me trefish më të pasur dhe bas më të fuqishëm.

 • Razer Barracuda X Wireless Multi-Platform Gaming and Mobile Headset

  RAZER BARRACUDA X
  LIRIA HYBRID AUDIO.
  LOJRA ME TELE 4-NE-1.

  Një kufje për t’i luajtur të gjitha –
  Razer Barracuda X është një kufje
  e gjithanshme, e lehtë për lojëra
  pa tel, e krijuar për përdorim pa
  probleme në PC, PlayStation* dhe
  Android.

  Asnjë hap shtesë çiftimi,
  pa shkarkime shtesë softuerësh,
  pa probleme. Thjesht futni transmetuesin
  me valë USB-C në platformën tuaj të
  dëshiruar dhe kufjet tona me valë
  4-në-1 çiftohen menjëherë për lojë.
  Një kabllo analoge 3,5 mm është e
  disponueshme për të lidhur kufjet kur nevojitet.

Kategoritë